Cautare

3222 de rezultate pentru "numar televisiune" (2.95 secunde)
"Ori ne intoarcem la lista, lista fiecarui partid, cu 300 de deputati, iar Senatul trebuie sa aiba ca atributii doar reprezentarea regiunilor si a autoritatilor administratiei publice locale, cu un numar mult mai mic de senatori.
Acestia ignora insa si situatia particulara a Romaniei care are un numar extrem de mare cetateni cu drept de vot in afara granitelor si care, prin urmare, nu ar putea cu adevarat sa participe la revalizarea cvorumului.
Potrivit unor statistici EUROSTAT din 2011, Romania ocupa locul 18 in Uniunea Europeana ca numar de politisti la 1000 de locuitori. ... Este un numar infim!
- Numai in anul 2013 s-au adoptat un numar de 1701 acte normative, de baza sau modificatoare, 384 de legi, 32 de ordonante, 115 ordonante de urgenta, 1170 de hotarari ale Guvernului”.
Obiectiv nobil, avand in vedere ca studiile si statisticile indica existenta unui mare numar de out-of-school-children, precum si a unui numar tot atat de mare de tineri care nu sunt angajati si care nu urmeaza programe de educatie sau formare profesionala not in employment, education and training - NEET).
- Acest nivel de incredere, acest numar de mandate pe care l-am obtinut ne obliga sa abordam cu toata responsabilitatea guvernarea . ... - Din puncte de vedere matematic, PSD impreuna cu ALDE au un numar suficient de mandate pentru a detine majoritatea in ambele Camere.
In acest sens in ultima perioada s-a remarcat o sporire semnificativa a nivelului navlului (chirie platita fie pentru inchirierea unei parti sau a intregii nave pentru una sau mai multe calatorii, pe timp determinat, fie pentru transportul unor marfuri determinate dupa numar, greutate sau volum).
Un astfel de caz s-a ivit in comuna Culciu, satul Carauseu, unde in 2002 s-au atribuit un numar de cinci grajduri.
In anul 2004, Serviciului Tehnic Delegat din cadrul Serviciului de Dezvoltare Rurala, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta, prin cele doua Birouri ale sale a verificat un numar de 25 de proiecte depuse in cadrul Programului SAPARD.
Fiscalitatea excesiva din Romania, tradusa printr-un numar impresionant de taxe de impozite ce greveaza veniturile agentilor economici care isi desfasoara activitatea in tara noastra face ca atragerea investitiilor straine sa ramana doar un deziderat indepartat al politicii economice autohtone.
Si daca e asa, atunci ce ne facem cu librariile, care, in judetul Constanta, sunt multe la numar, dar in care sufla vantul, de parca n-ar calca picior de om pe acolo.
Potrivit lui Panciu, "CN APMC, prin contract cu Cobra Security plateste un numar de 240 de paznici, 600 euro pentru fiecare paznic, pentru obiectivul Port Nord, dar firma nu a asigurat decat un numar de circa 220 de paznici.
Fiecare imobil va primi un numar de identificare In 2006 va fi finalizata conversia in format electronic a arhivei de titluri de proprietate (5 milioane), a arhivelor cadastrale (1,5 milioane) si preluarea celor 9 milioane de carti funciare de la Ministerul Justitiei, a spus Paul Dobre, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor (MAI).
Un numar apropiat, peste 1,5 milioane de turisti straini, raporta pentru aceeasi perioada si Institutul de Statistica (INS). ... „Capacitatea contractata anul trecut pentru acest an in hoteluri nu ne permite sa ne asteptam la un numar mai mare de turisti straini“, a precizat Lucia Morariu.
Desfasurat pe parcursul a 5 saptamani, programul „Vacanta Romaneasca la Marea Neagra“ a inclus un numar mare de manifestari artistice, acoperind majoritatea statiunilor. ... „Componenta folclorica a polarizat atentia unui numar impresionant de turisti.
In acest scop s-au luat in calcul rezultatele monitorizarii facute de Agentia de Mediu si Directia de Sanatate Publica intr-un numar de 17 puncte situate la o scoala, la o cladire administrativa, un spital si o serie de strazi.
In perioada 1992 - 2005, AVAS a semnat un numar de 4.294 de contracte de privatizare care prevedeau obligatii de mediu.
Acesta a descoperit faptul ca nemtii dispuneau de un numar mare de astfel de vagoane, recent modernizate. ... Cand vagonul este finalizat, modernizat, tehnic reactualizat, el primeste un numar de stas si practic devine vagon romanesc.
Ieri, grupului oradean European Drinks i-a fost recunoscut meritul pentru crearea unui numar foarte mare de locuri de munca, ca si pentru dinamizarea unor importante domenii ale economiei nationale.
"Ceea ce e foarte simplu implica un efort managerial ce trebuie acoperit de un anumit numar de resurse umane, numar care in acest moment ne limiteaza.
google-analytics.com